Verhoeven is een op en top familiebedrijf. Zaakvoerders Tony en Johny Verhoeven zijn al meer dan dertig jaar actief in de zaak die door vader Mil en echtgenote Anita in de jaren ’70 werd opgestart. Aanvankelijk richtte stichter Mil zich op de installatie van sproeisystemen en storkpompen. Doorheen de jaren veranderde de focus naar droogzuiging en bronbemaling. Belangrijke nevenactiviteiten zijn het leegpompen van vijvers én putboringen naar grondwater.

Actief in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen

Vanuit de thuisbasis in Oud-Turnhout voeren wij projecten uit in het grootste deel van Vlaanderen. Voortdurend zijn er zeven ploegen op de baan die gemiddeld meer dan één werf per dag afwerken.

Dankzij deze schaalgrootte mag elke klant rekenen op een snelle en zeer prijsbewuste service. Wij spelen steeds kort op de bal. Naast particulieren zijn wij de vaste partner voor tal van bouwbedrijven en aannemers in de wegenbouw. 

Fleet
Vijver Droogzuiging

Eigen werkatelier voor onderhoud en herstelling van pompen

Het eigen werkatelier waar de eigen pompen na elke droogzuiging een grondige technische controle ondergaan, vormt het kloppende hart van onze firma.

Wij investeren bovendien voortdurend in de vernieuwing van ons machinepark, zodat onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbare service.

Voor moeilijke ondergronden beschikken we over drie boortorens.

Naast pompen hebben we een aantal dieselgeneratoren voor elektriciteit wanneer er op de werf geen energievoorzieningen zijn. Deze generatoren kunnen ook gehuurd worden voor evenementen of dergelijke.

Zaakvoerders mee op de werf

Zaakvoerders Tony en Johny Verhoeven zijn nog voortdurend zelf mee op de baan om projecten uit te voeren.

De stipte administratieve opvolging van elk project is in handen van echtgenotes Sally en Nancy. Ook stichter Mil is nog dagelijks actief in de zaak. 

Verhoeven Team 2