Op zoek naar een gespecialiseerde partner voor een putboring naar grondwater in je tuin? Wij bieden een snelle service, inclusief de optie voor het leveren en aansluiten van de pomp. Dankzij onze zeven ervaren ploegen die in heel Vlaanderen voortdurend op de baan zijn, staan wij garant voor uiterst goedkope prijzen. Vraag online je prijs aan voor een putboring in je tuin.

Waarvoor kan je het water van een putboring gebruiken?

Onze putboringen gaan tot twintig meter diep. Dit betekent dat het opgepompte grondwater géén zuiver drinkwater is. 

Grondwater gebruik je best alleen voor het besproeien van je planten, groenten en je gazon. Sommige mensen gebruiken het ook voor het wassen van hun auto, hun wasmachine of het doorspoelen van hun toilet. Wij raden dit niet aan. 

Met grondwater heb je steeds het risico op ijzer, wat het water verkleurt. Met een vakkundige putboring proberen we het ijzergehalte zo laat mogelijk te houden, maar garanties hiervoor zijn onmogelijk.

Putboring Materiaal

Wat zijn onze mogelijkheden voor een putboring in de tuin?

  • Wij voeren de putboring uit. Jij zorgt zelf voor de aansluiting en de pomp. In dat geval kunnen wij uiteraard geen naservice bieden bij technische problemen met de pomp. 
  • Wij voeren de putboring uit én installeren een door ons geadviseerde kwaliteitspomp. Deze sluiten we ook aan, inclusief een aftappunt. In dat geval kan je voor de pomp rekenen op onze technische dienst voor alle mogelijke naservice.
Putboring Machines

Een prijs weten voor een putboring in je tuin?

Vraag hier je offerte aan.